Gia Clinic

Huid

VERBETERING

uw huid is welkom!

Bij Gia Clinic kunt u terecht voor verschillende behandelingen op het gebied van huidverbetering, waarbij we garant staan voor een persoonlijk en eerlijk behandelplan.

Hoe ziet een behandeltraject er voor u uit? Maak vrijblijvend een afspraak, hierbij nemen we samen de intake door en wordt u eerlijk geadviseerd. Vervolgens starten wij het behandeltraject met de daarbij horende zorg en nazorg. Na het behandeltraject vindt de evaluatie plaats en vervolgens ronden wij het traject af. 

 
Close up hals nek gebied

behandelingen

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, die ontwikkeld is om de huid te verbeteren en de cel vernieuwing te stimuleren.

Het bindweefsel wordt gestimuleerd en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, waardoor de productie van collageen en elastine toeneemt. De techniek wordt toepast om de huid mooier, gladder en frisser te maken.

Geschikt voor

Bindweefselmassage

U heeft er vast wel eens van gehoord, bindweefselmassage. Maar wat betekent gezond bindweefsel voor onze huid?

Eerst wat informatie over het bindweefsel zelf en waarvoor het dient.

Bindweefsel is elastisch weefsel dat onze organen en zenuwen beschermt en de bloedvaten en spieren ondersteunt en verbindt. Bindweefsel leidt bloedvaten en zenuwen naar onze organen en beschermt tegen infecties. 

Het onderhuids bindweefsel is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. 

Geschikt voor

Skinpen - Medische Microneedling

Een van de meest populaire behandelingen! De SkinPen beweegt over de huid en maakt daarbij de perfecte microkanaaltjes. Het natuurlijk genezingsproces is aangezet en de huid begint zich opnieuw op te bouwen.

Collageen en elastine worden aangemaakt waardoor de huid zich vernieuwt. Het genezingsproces kan tot een jaar na de behandeling doorwerken. Dit maakt SkinPen een uniek medisch microneedling systeem wat suprieure resultaten geeft bij veel huidklachten.

Geschikt voor

Mesotherapie

Mesotherapie is een medische techniek waarbij actieve ingrediënten worden geïnjecteerd in de huid door kleine micro-injecties.

Hierdoor kunnen verschillende cosmetische indicaties worden aangepakt zoals huidoudering, haaruitval, verslechtering van de oogcontouren en verslechtering van de algehele huidconditie.

Tijdens de mesotherapie vindt er een optimale penetratie van werkzame ingrediënten in de diepere huidlaag plaats.

De vloeistoffen gebruikt tijdens de behandeling bevatten hoog geconcentreerde antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur, welke een boost geven aan de huid.

Geschikt voor

TCA-peeling

Binnen Gia Clinic werken wij met verschillende percentages TCA, TriChloorAzijnzuur.

Dit is een organisch zuur. TCA ontdoet de bovenste huidlaag van dode huidcellen en werkt tot diep in de tweede huidlaag.

De TCA peel is geschikt voor elk huidtype en werkt mede door het huidoppervlak te egaliseren.

Geschikt voor

Peeling

Peels op basis van natuurlijke zuren zijn een van de meest waardevolle huidverbeterende behandelingen.

Ze geven een mooi resultaat bij het behandelen van pigmentvlekken, huidveroudering, acne en acnelittekens.

Dode huidcellen worden verweekt waardoor we natuurlijke celvernieuwing stimuleren. Voor verschillende indicaties wordt een bijpassend zuur ingezet.

Deze hebben namelijk allemaal hun eigen, individuele werking. De verschillende zuren kunnen afzonderlijk worden toegepast én gecombineerd.

Samen bespreken wij wat u graag wilt verbeteren en werken wij doelgericht op de specifieke huidindicatie.

Geschikt voor