Gia Clinic

SKINPEN MEDISCHE

MICRONEEDLING

Hoe remodelleert SkinPen Precision jouw huid?

Een van de meest populaire behandelingen bij Gia Clinic welke de huid van binnenuit vernieuwt. Door drie stadia van het natuurlijke wondgenezingsproces te activeren:

De SkinPen beweegt over de huid en maakt daarbij de perfecte microkanaaltjes. Het natuurlijk genezingsproces is aangezet en de huid begint zich opnieuw op te bouwen vanuit de diepte. Collageen en elastine worden aangemaakt waardoor de huid zich vernieuwt. Indicaties zoals (ane)littekens, pigmentatie, fijne lijntjes, huidverslapping en een onregelmatige huidstructuur zijn te behandelen met de SkinPen en geven suprieure resultaten. 

Het genezingsproces kan tot één jaar na de behandeling doorwerken.

indicaties

Hoe ziet een behandeling er uit?

Alvorens de SkinPen behandeling start, wordt de huid eerst zorgvudig gereinigd en ontsmet. Vervolgens start de SkinPen. Er wordt een laag Skinfuse Lift HG aangebracht als tussenstof. Een vibrerende prikkeling is te voelen tijdens de behandeling. De totale behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Verwachting na een behandeling

Na de behandeling kleurt na een behandeling rood, kan prikkelend en warm aanvoelen. Deze reacties verdwijnen na enkele uren. Na de behandeling ontvangt u een thuis-kit mee om de huid te verzorgen. Deze kit bevat twee nazorgproducten welke u dient te gebruiken na de behandeling. Direct na één behandeling gaat de huid aan de slag met het eigen herstellend vermogen. Collageen type 3 wordt aangemaakt en wordt vervolgens omgezet door de huid in collageen type 1. Dit proces neemt een paar maanden in beslag waardoor de huid lang en continue blijft werken. Door dit proces, blijft resultaat zichtbaar tot ruim één jaar na de behandeling! Bij de opvolgende behandelingen wordt het eerder behaalde resultaat nog meer versterkt en werkt het nóg langer door.

Hoeveel behandelingen?

Afhankelijk van de indicatie en voor het optimale resultaat, worden 3 tot 6 behandelingen geadviseerd met een interval van 4 weken.

Ziektekostenvergoeding mogelijk

In veel gevallen wordt de behandeling van acnelittekens met de SkinPen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

De behandelingen

Afhankelijk van de indicatie kunt u een losse behandeling of een kuurverband kiezen. Wij adviseren en bespreken dit tijdens een eerder intakegesprek.

*Bij elke behandeling is een thuis-kit welke 2 nazorgproducten bevat, inbegrepen.

Medische Microneedling

Collageen Inductie Therapie

€199,00

Per behandeling

  • losse behandeling
  • SkinPen Medische Microneedling
  • Inclusief thuis-kit

Medische Microneedling kuur 3 behandelingen

Collageen Inductie Therapie

€179,00

Per behandeling

  • Therapie kuur van drie behandelingen
  • SkinPen Medische Microneedling
  • Inclusief thuis-kit

Medische Microneedling
kuur 6 behandelingen

Collageen Inductie Therapie

€179,00

Per behandeling

  • Therapie kuur van zes behandelingen
  • SkinPen Medische Microneedling
  • Inclusief thuis-kit