Gia Clinic

Huid

behandelingen

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, die ontwikkeld is om de huid te verbeteren en de celvernieuwing te stimuleren. Het microdermabrasie is een gesloten systeem met borstels met aluminium oxide kristallen. Deze microkristallen worden op de huid geprojecteerd en direct weer afgezogen. Hierdoor kan de opperhuid zich sneller vernieuwen. Bij microdermabrasie wordt alleen de bovenste laag van de huid verwijderd.

Vrijwel alle huidsoorten zijn met deze methode te behandelen. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidproblemen. 

geschikt voor:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Na een uitgebreide huidanalyse, volgt een dieptereiniging. Vervolgens start de microdermabrasie-behandeling. Na de microdermabrasie-behandeling is de huid prima in staat om werkstoffen op te nemen. Om hier optimaal gebruik van te maken wordt er daarom een actief serum op de huid aangebracht om de huid weer te hydrateren en te regenereren.

Wat kan ik direct na een behandeling verwachten?

Na de behandeling kan de huid enige roodheid vertonen. Er is een dun laagje van de huid afgehaald waardoor een goede nabehandeling met een goede thuis verzorgingsproducten noodzakelijk is. Door goed uw thuis verzorgingsadvies op te volgen zal er een snel en effectief resultaat te zien zijn.

Deze behandeling is los te boeken en in kuurverband, afhankelijk van de huid, indicatie en verwachtingen. 

Microder-mabrasie

€77,50

per behandeling

  • losse behandeling