Gia Clinic

Wimper- en

WENKBRAUW

Behandelingen

Gespecialiseerd in Wimper- en wenkbrauwbehandelingen

In de aangeboden behandelingen zijn wij gecertificeerd en gespecialiseerd om u zo optimaal te verzorgen van een natuurlijke uitstraling die u gemak brengt! Voor de behandelingen vindt er een intake plaats en wordt u op de hoogte gebracht van de passende verzorging.

Lash Lifting

Lash Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Het wordt uitgevoerd op de natuurlijke wimperhaartjes.

De wimperhaartjes worden gelift vanaf de wortel. Dit is anders dan bij de reguliere wimper-permanent methodes waar de wimperhaartjes vanaf 3 of 4 mm van het ooglid af omhoog worden gezet. De Lash Lifting behandeling blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Daarna kan de behandeling weer opnieuw worden uitgevoerd.

Om een optimaal resultaat te behouden, is het raadzaam om de behandeling om de 5-6 weken te herhalen. Ook worden de wimpers gekleurd tijdens de behandeling.

Henna brows

Natural Henna Brows

Henna brows is anders dan gewoon de wenkbrauwen verven, omdat het niet alleen de haren maar ook de huid verft.

Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller, kunnen gaatjes opgevuld worden en hoeft u niet langer de wenkbrauwen bij te tekenen of te corrigeren met poeder.

De henna zorgt voor vollere wenkbrauwen en een strak effect. Na de henna-treatment kunt u het best de wenkbrauwen 24 uur niet nat maken.

Het verschilt per persoon hoelang de henna op de huid blijft zitten en hoeveel haartjes er aanwezig zijn.

Hoe meer haartjes, hoe langer de henna blijft zitten. Gemiddeld blijft de henna 2 weken zitten op de huid en 5-6 weken op de haren. Henna blijft dus veel langer zichtbaar als gewone wenkbrauw-verf. 

De behandeling bestaat uit:

Lash Lifting

€52,50

50 minuten

  • Losse behandeling

henna brows

€41,50

45 minuten

  • Losse behandeling