Gia Clinic

huidbehandelingen

welke behandeling past bij mij?

Elke huid is anders en elke huid heeft een andere behoefte aan zorg of verbetering nodig.

Om die reden willen wij eerst informatie ontvangen wat betreft u, uw huid en de conditie van de huid. Voor een behandeling vindt een huidanalyse plaats om het juiste beeld te krijgen van de huid. Zo kunnen wij optimaal werk leveren en werken we samen aan het best behaalde resultaat.

Om de keuze zo overzichtelijk mogelijk te houden hebben we een speciale Gia keuze tool gemaakt. Op basis van uw keuze ziet u in een oog opslag welke behandeling wij aanbieden. 

Bent u benieuwd welke behandelingen wij aanbieden? Via de menuknop bovenin de pagina kunt u alle behandelingen zien. Komt u er niet helemaal uit? Geen probleem, stuur gerust een e-mail via de contactpagina of neem contact op met (+31)621980716 voor een behandeling op maat speciaal voor uw huid.

de gia keuze tool

Welk huidtype heb ik en welke behandeling kan ik het best kiezen?

Vaak hebben we zelf moeite met het kiezen van de juiste producten of behandelingen welke het best bij onze huid passen. Door verkeerde productkeuze kan de huidbarrière worden verstoord en kunnen huidproblemen optreden. Het is raadzaam om een vrijblijvend intakegesprek te plannen of een Meet & Treat behandeling te boeken, om samen het besluit te maken om de juiste behandeling en bijpassende producten toe te passen. 

Welke behandeling past bij mij?

Elke huid is anders en heeft een andere behoefte aan zorg. Om deze reden adviseren wij een vrijblijvend intakegesprek te boeken zodat wij samen uw wensen en behoefte kunnen vervullen.

Wat voor producten worden er gebruikt?

Stelt u hoge eisen aan huidproducten en wilt u zichtbaar resultaat boeken? Gia Clinic adviseert, afhankelijk van de huidindicatie, producten welke zorgvuldig uitgekozen zijn, gericht op huidverbetering. Er wordt gewerkt met zowel Medex als Toskani om eerlijk en de beste resultaten te behalen.

Ik heb een allergie, is dat een probleem?

Allereerst zullen wij een intake afnemen zodat we op de hoogte zijn van uw eventuele (contra) indicaties. Zo kunnen wij rekening houden met een allergie en wordt de behandeling aangepast.

Zijn er ook specifieke behandelingen voor mannen?

Ook voor mannen bestaan er behandelingen om huidverbetering te realiseren, het verbeteren van huidproblemen of voor het onderhouden van een gezonde huid. Afhankelijk van uw wens, wordt de behandeling hierop aangepast.