Gia Clinic

Acne

Therapie

Met Acne bent u bij het juiste adres!

Acne, bijna iedereen heeft hiet last van gehad of momenteel last van.

Wanneer acne zich voordoet, is het niet raadzaam om zelf te experimenteren, omdat het zich kan ontwikkelen tot een ernstig huidprobleem. Om een ernstig huidprobleem te vermijden, is het advies van een huidspecialist te raadplegen.

 

Hoe onstaat acne?

Een reden van het ontstaan van acne is onder andere doordat dode huidcellen de ingang van huidporie blokkeren. Hierdoor hoopt de talg zich op samen met bacterien en vetzuren. Bepaalde micro-organismen leven zonder zuurstof. Door de afsluiting van de huidporie, kunnen dezen zich vermenigvuldigen. Zo onstaan ontstekingen. Acne kent verschillende verschijningsvormen. Deze komen voor in verschillende mate van ernst. Hormonale acne komt het meest voor, erfelijkheid speelt een rol en verschillende geneesmiddelen kunnen acne veroorzaken. 

Voordelen

Hoe ziet een behandeling er uit?

Voorafgaand wordt er een intake afgenomen. Dit is nodig om de juiste indicatie met behandelplan vast te stellen.

Voor de behandeling geldt dat het beste resultaat te bereiken is, wanneer u thuis de juiste producten gebruikt. Hiermee wordt de werking van de behandeling versterkt en bereiekn we samen een optimaal resultaat. 

Acnetherapie 60 minuten

In de praktijk wordt de huid eerst goed gereinigd, vervolgd door een de peelingsfase om de huid te verdunnen. Dan wordt de huid gekalmeerd, afgesloten en verzorgd. Na de behandeling krijgt u advies voor het behandelen van de huid thuis. 

Acnetherapie 30 minuten

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging en het verdunnen van de hoornlaag. Vervolgens wordt er een dieptereiniging toegepast en worden laesies verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een beschermde UV-filter.  

Frequentie

Bij actieve acne is het aan te raden om 4x iedere week te komen, afhankelijk van de indicatie en het resultaat, wordt de tijd tussen de behandelingen verlengd. 

Ziektenkostenvergoeding

In de praktijk wordt gewerkt volgens de regels van de ANBOS. Ook ben ik in het bezit van de specialisatie Acne, waardoor vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is. Afhankelijk van uw polis, kan de behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. 

Twijfelt u of dit voor u geldt? Raadpleeg uw zorgverzekering voor meer informatie. 

Acnetherapie

60 minuten

€57,50

Per behandeling

Acnetherapie

30 minuten

€35,-

Per behandeling

Lookbook

Skinpen resultaten